Vrijwilliger ervaringsdeskundigheid en patiëntenperspectief

Voor het regionaal samenwerkingsverband Haagse Vaten* is Harteraad op zoek naar een vrijwilliger ervaringsdeskundigheid en patiëntenperspectief.

Hart- en vaataandoeningen behoren tot de meest voorkomende chronische ziektes wereldwijd. In Nederland hebben we het over ruim 1,5 miljoen mensen met een hart- en vaataandoening. In de Haagse regio werkt Haagse Vaten aan goede hart- en vaatzorg en het voorkomen van hart- en vaatziekten door zogenaamde Regionale Transmurale Afspraken over de zorg te maken voor mensen met hart- en vaataandoeningen.

Harteraad vindt de inbreng van ervaringsdeskundigheid en patiëntenperspectief bij dit regionale samenwerkingsverband heel belangrijk.

Wat vragen we?

  • een vrijwilliger die één tot twee keer per jaar de bijeenkomst van Haagse Vaten wil bijwonen. Het gaat om een hart- en vaatzorg breed overleg, dus niet over een specifieke aandoening;
  • Mogelijke deelname in een klankbordgroep van één van deze projecten;
  • woonachtig in regio Haaglanden.

Interesse?

Is je interesse gewekt na het lezen van bovenstaande informatie en de website van Haagse Vaten, stuur dan vóór 8 februari 2021 een e-mail naar vrijwilliger@harteraad.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.

*Over Haagse Vaten

Haagse Vaten is een initiatief van verschillende professionals in de regio om de zorg goed af te stemmen. Deelnemers aan Haagse Vaten zijn Hadoks, Arts en Zorg, SHG, HagaZiekenhuis, HMC, LUMC – Campus Den Haag, GGD Haaglanden, Gemeente Den Haag en Harteraad.