• Home
  • Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Wil jij mensen helpen met het leven met hun hart- of vaataandoening, wil jij een luisterend oor bieden of ben je een organisatietalent?

Harteraad is voor haar werk afhankelijk van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor de patiënt, hebben oog voor de persoonlijke behoefte van de patiënt of naaste. Vrijwilligers leveren een bijdrage aan veel activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. Ook jij kan vrijwilliger worden. Dat kan op basis van je talent, je (ervaring)deskundigheid, je beroep of hobby, en als patiënt of naaste.

De vrijwilligers van Harteraad vinden het belangrijk om anderen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het leven met een hart- en vaataandoening. Of je nu een uurtje of een dag per week tijd hebt, je kan altijd een relevante bijdrage leveren en een ander helpen. Denk aan het organiseren van online activiteiten, het bieden van een luisterend oor bij de Harteraadlijn en zorgen voor lotgenotencontact, maar ook het inzetten van kennis bij bijvoorbeeld het College van Ervaringsdeskundigen.

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Harteraad? Kijk eens naar de vrijwilligersvacatures die hieronder staan. Zit er nu niets bij, maar wil je graag helpen? Stuur een mail naar vrijwilliger@harteraad.nl of bel naar 088-1111600.

Onze vacatures

Vacature: Harteraadgever online bijeenkomsten

Vind jij het leuk om online bijeenkomsten te modereren?

lees verder

Vacature: Vrijwilliger Harteraadlijn

Kun je goed luisteren, ben je bekend met hart- en vaatziekten uit eigen ervaring of als naaste en kan je je goed inleven in andermans situatie?

lees verder

Vacature: Relatiebeheerder

Heb jij goede sociale en communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om Harteraad te vertegenwoordigen?

lees verder

Vacature: Vrijwilligers die het patiëntenperspectief inbrengen in kwaliteitsstandaarden

Wil jij het patiëntenperspectief inbrengen bij de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden?

lees verder

Geef telefonisch ondersteuning aan mensen met een hart- en vaataandoening

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

lees verder