• Home
  • Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Wil jij mensen helpen met het leven met hun hart- of vaataandoening, wil jij een luisterend oor bieden of ben je een organisatietalent?

Harteraad is voor haar werk afhankelijk van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor de patiënt, hebben oog voor de persoonlijke behoefte van de patiënt of naaste. Vrijwilligers leveren een bijdrage aan veel activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. Ook jij kan vrijwilliger worden. Dat kan op basis van je talent, je (ervaring)deskundigheid, je beroep of hobby, en als patiënt of naaste.

De vrijwilligers van Harteraad vinden het belangrijk om anderen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het leven met een hart- en vaataandoening. Of je nu een uurtje of een dag per week tijd hebt, je kan altijd een relevante bijdrage leveren en een ander helpen. Denk aan het organiseren van online activiteiten, het bieden van een luisterend oor bij de Harteraadlijn en zorgen voor lotgenotencontact, maar ook het inzetten van kennis bij bijvoorbeeld het College van Ervaringsdeskundigen.

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Harteraad? Kijk eens naar de vrijwilligersvacatures die hieronder staan. Zit er nu niets bij, maar wil je graag helpen? Stuur een mail naar vrijwilliger@harteraad.nl of bel naar 088-1111600.

Onze vacatures

Word een luisterend oor voor mensen met een hart- en vaataandoening

Nederland telt ruim 1,7 miljoen mensen met een hart- en vaataandoening. En of je nu net de diagnose hebt gekregen of je bent verder in je behandeltraject: voor iedereen heeft dit enorm veel impact. Niet alleen voor diegene die de aandoening zelf heeft, maar ook…

lees verder

Word patiëntvertegenwoordiger en denk mee over de zorg

Heb jij atriumfibrilleren of hartfalen (of ken je iemand in je omgeving) en vind jij dat de zorg nog beter kan? En wil jij daarin een grote bijdrage leveren, zodat de stem van de patiënt meegenomen wordt? Wordt dan patiëntvertegenwoordiger van jouw regio. De manier…

lees verder

Vacature: vrijwilliger die zich wil inzetten voor meer bekendheid voor- en meer onderzoek naar ROW

Wetenschappelijk onderzoek naar ROW (Rendu Osler Weber) is niet alleen belangrijk voor een betere kwaliteit van leven voor ROW-patiënten, maar ook van levensbelang voor ROW-patiënten en daar zet de ROW-diagnosegroep zich al jaren voor in! Om ervoor te zorgen dat onderzoek goed aansluit bij de…

lees verder

Vacature: Harteraadgever online bijeenkomsten

Vind jij het leuk om online bijeenkomsten te modereren?

lees verder

Vacature: Vrijwilliger Harteraadlijn

Kun je goed luisteren, ben je bekend met hart- en vaatziekten uit eigen ervaring of als naaste en kan je je goed inleven in andermans situatie?

lees verder

Vacature: Relatiebeheerder

Heb jij goede sociale en communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om Harteraad te vertegenwoordigen?

lees verder

Vacature: Vrijwilligers die het patiëntenperspectief inbrengen in kwaliteitsstandaarden

Wil jij het patiëntenperspectief inbrengen bij de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden?

lees verder

Geef telefonisch ondersteuning aan mensen met een hart- en vaataandoening

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

lees verder

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief