• Home
  • Nieuws
  • Word jij het gezicht van hartvrienden.nl?

Word jij het gezicht van hartvrienden.nl?

Het aanbod voor ondersteuning van (jonge) patiënten met aangeboren hartafwijkingen en hun ouders is versnipperd. Vaak horen we dat het zou helpen als organisaties die diensten, producten, informatie en/of activiteiten leveren voor iedereen met een aangeboren hartafwijking, deze bundelen op een startpagina. Daarom heeft Harteraad het initiatief genomen om de ontwikkeling van een gezamenlijke website op te zetten: hartvrienden.nl. Deze website wordt in het voorjaar van 2019 gelanceerd.

Voor deze website hebben we natuurlijk foto’s nodig en daarvoor zijn we op zoek naar jou!

Aan wie denken we?

We zoeken kinderen/jongeren met een aangeboren hartafwijking en hun ouders. We willen hierbij een goede afspiegeling van de maatschappij en de toekomstige websitebezoekers neerzetten. Dus mensen van alle achtergronden kunnen zich aanmelden. Denk hierbij aan de volgende combinaties:
* Vader en zoon (1 t/m 5 jaar)
* Moeder en dochter (6 t/m 11 jaar)
* Puber m/v (12 t/m 18 jaar)
* Jongvolwassenen m/v (18+)

Herken je je niet precies in bovenstaande, maar heb je wel een aangeboren hartafwijking en wil je meewerken? Stuur ook dan een e-mail.

Er worden zowel groepsfoto’s als individuele foto’s genomen. Ook wordt er een backstage filmpje gemaakt. Door aanmelding ga je akkoord met het gebruik van de foto’s en het backstage filmpje in alle uitingen van hartvrienden.nl.

Waar & wanneer?

Zaterdag 12 januari in Stayokay Utrecht/Bunnik.
Reageer alleen als je deze dag kan. De locatie is goed te bereiken met het OV, ook kun je er gratis parkeren. Na afloop kun je je reiskosten bij Harteraad declareren.

Aanmelden

Stuur vóór 11 december een e-mail naar Inge van Prooijen, vertel wie je bent en stuur 2 recente foto’s mee. Als je uitgekozen wordt om mee te doen, krijg je op 15 december bericht daarover, met de verdere details.

Als bedankje krijg je de mooiste foto na afloop thuisgestuurd.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief