• Home
  • Webinars
  • Webinar ‘Leven met medicijnen voor hart en bloedvaten’

Webinar ‘Leven met medicijnen voor hart en bloedvaten’

Als je een hart- of vaataandoening hebt, dan is de kans groot dat je medicijnen gebruikt. Dat kan even wennen zijn. Je moet er namelijk steeds aan denken. Wat als je het een keer vergeet, is dat erg? Of misschien heb je wel last van bijwerkingen. Hoe ga je hiermee om? Kortom: hoe richt je je leven in als je medicijnen gebruikt? Wat ook veel mensen niet weten is dat een apotheker veel voor je kan betekenen. Maar wat precies? In dit webinar geven twee Service Apothekers adviezen en tips.


Apotheker Harm Geers vertelt je meer over medicijnen voor hart en bloedvaten. Welke bijwerkingen hebben deze medicijnen bijvoorbeeld? Wat kan je daar zelf aan doen? En met welke vragen of zorgen kan je terecht in de apotheek?

Ook besteden we aandacht aan leefstijl. Leefstijlapotheker Marion Swart legt uit hoe leefstijl en medicijnen invloed kunnen hebben op elkaar. Een gezonde leefstijl is belangrijk. Maar wat is een gezonde leefstijl? En wist je dat een gezonde leefstijl ervoor kan zorgen dat je minder medicijnen nodig hebt? Een leefstijlapotheker kan je hierin begeleiden. Zodat jij medicijnen gebruikt die passen bij jouw situatie.

Dit webinar heeft Harteraad samen met Service Apotheek georganiseerd, een overkoepelende organisatie met meer dan 500 aangesloten zelfstandige apotheken. De teams van al deze apotheken staan voor je klaar en helpen jou je medicijnen veilig en goed te gebruiken. Met informatie en advies op een manier die bij je past, online en in de apotheek. Is jouw apotheek geen Service Apotheek? Ook dan is het webinar interessant om te kijken.

Wil je onze webinars terugkijken?

Met een persoonlijke Harteraad inlog, heb je toegang tot alle webinars, artikelen en magazines rondom hart- en vaataandoeningen. Onbeperkt en gratis. En als je je profiel aanvult, krijg je nog meer informatie afgestemd op jouw persoonlijke situatie en aandoening.

Maak een account