Webinar ‘Diagnose hartfalen, wat nu?’

Je krijgt de diagnose hartfalen en je hebt vast veel vragen. Wat kan je verwachten van het onderzoek? Welke behandeling krijg je? En wat kan je zelf doen om een zo goed mogelijk leven te leiden met hartfalen? Dit webinar gaat over het leven met (systolisch) hartfalen en richt zich op de behandeling en het zorgproces rondom hartfalen.

Dr. Manon van der Meer, cardioloog in het UMCU, neemt je mee in de medische informatie over hartfalen: wat is het? Welke vormen zijn er? Welke behandelingen zijn er mogelijk? Samen beslissen, kan dat? En welke medicijnen krijg ik voorgeschreven? Anilka Zwartjes, hartfalenverpleegkundige Stichting Cardiologie Amsterdam, vertelt je over de verschillende stappen in het zorgproces. Tot slot zal Roy Rodenburg als ervaringsdeskundige je meer vertellen over hoe hij in zijn dagelijkse leven omgaat met hartfalen.

Wil je onze webinars terugkijken?

Met een persoonlijke Harteraad inlog, heb je toegang tot alle webinars, artikelen en magazines rondom hart- en vaataandoeningen. Onbeperkt en gratis. En als je je profiel aanvult, krijg je nog meer informatie afgestemd op jouw persoonlijke situatie en aandoening.

Maak een account