• Home
  • Harteraad lidmaatschap

Harteraad lidmaatschap

Harteraad is hét expertisecentrum voor het leven met hart- en vaataandoeningen. Wij helpen mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten met praktische, sociale en emotionele steun. Zodat je je leven weer zo optimaal mogelijk kan leven, ondanks je aandoening.

We kunnen dit niet zonder jouw steun

Met jou en onze andere leden kunnen we ons blijven inzetten voor de 1,7 miljoen mensen met een hart- of vaataandoening in Nederland. En opkomen voor hun belangen met resultaat. Zo zijn er dit jaar werkafspraken in de zorg gekomen voor het verantwoord wisselen van medicijnen. Hier heeft Harteraad zich hard voor ingezet. En een succesvolle lobby van Harteraad heeft er voor gezorgd dat de nieuwe aanpassing in het geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS), waarbij veel mensen meer moesten gaan betalen voor hun medicijnen, is uitgesteld. Dit hadden we niet kunnen doen zonder onze leden.

Lidmaatschap vergoed door de meeste zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars in Nederland staan achter het werk wat Harteraad doet en ondersteunen ons. Daarom vergoeden zij jouw lidmaatschap (deels of volledig) van Harteraad. Bekijk hier welke zorgverzekeraars jouw lidmaatschap in 2024 vergoeden.

Ja, ik wil lid worden

Je bent al lid voor €24,95 per jaar of samen met gezinsleden voor €29,50 per jaar. Want vaak sta je er niet alleen voor met je aandoening. Jouw mening doet er toe en wordt gehoord. Bovendien ontvang je het Harteraad Magazine.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief