• Home
  • Nieuws
  • Steeds meer medisch specialistische informatie op Thuisarts.nl

Steeds meer medisch specialistische informatie op Thuisarts.nl

De informatie op Thuisarts.nl is uitgebreid met negenentwintig aandoeningen die in het ziekenhuis worden behandeld. Met deze uitbreiding kun je ook voor en na een ziekenhuisverwijzing terecht op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie. Het Nederlands Huisartsen Genootschap, de Federatie Medisch Specialisten en Patiëntenfederatie Nederland hebben hun krachten gebundeld om deze aanvulling op Thuisarts.nl mogelijk te maken. Harteraad heeft advies gegeven over de informatie die op Thuisarts.nl staat over hart- en vaataandoeningen. Zo is er nu informatie te vinden over beroerte (CVA), hartinfarct, etalagebenen (vernauwing van de beenslagader), vernauwing van de halsslagader, verwijde buikslagader (aneurysma) en spataderen.

De informatie op Thuisarts.nl is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen voor huisartsen en medisch specialisten. Patiëntenverenigingen en wetenschappelijke verenigingen maken hier samen onafhankelijke en betrouwbare patiënteninformatie van.

Meer weten over hart- en vaataandoeningen? Bekijk de pagina kennis & tools op onze website. Ook kun je ervaringen lezen van mensen met een hart- of vaataandoening en hun omgeving.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief