• Home
  • Nieuws
  • TEAMHartvrienden krijgt opvolging met Harteraad platform

TEAMHartvrienden krijgt opvolging met Harteraad platform

Help je mee met de testfase?

Voor iedereen met een aangeboren hartaandoening verzorgde Harteraad jarenlang TEAMHartvrienden, een app en website waarmee je eenvoudig in contact kon komen met elkaar en ervaringen kon delen. Nu (eind 2020) is er een nieuw digitaal platform voor mensen met een hart- en vaataandoening, dus ook voor mensen met een aangeboren hartaandoening. Op dit platform is er ook een community waar je vragen kan stellen en andere mensen kan ontmoeten.

Het platform bevindt zich eind 2020 in de ontwikkelfase. In deze fase wil Harteraad het platform testen met de doelgroepen waarvoor we het maken. Deed jij vroeger mee met de TEAMHartvrienden app? Doe dan nu mee met het testen! Met jouw bevindingen kunnen wij de tips nóg beter laten aansluiten om je te ondersteunen in het leven met hartfalen. We willen je vragen om specifiek het onderdeel ‘Community’ op het nieuwe platform te testen. Andere onderdelen op het platform zijn nog in ontwikkeling. 

Doe je mee?

Fijn! Maak dan een profiel aan op het platform. Log in op community.harteraad.nl
Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Je wachtwoord kan je aanpassen als je ingelogd bent.

Door je aan te melden, doe je mee aan onze pilot die van 26 november 2020 tot half januari 2021 loopt. In deze periode ontvang je een vragenlijst.
Let op: Het platform werkt op Chrome, Firefox en Edge.

Het maakt niet uit of je wel of niet ervaring hebt met online platformen: het platform moet voor iederéén toegankelijk zijn die een hart- of vaataandoening heeft. Alvast bedankt!