• Home
  • Nieuws
  • Reinier de Graaf Gasthuis behaalt Vaatkeurmerk en Spataderkeurmerk

Reinier de Graaf Gasthuis behaalt Vaatkeurmerk en Spataderkeurmerk

Onlangs ontving het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft het Spataderkeurmerk en het Vaatkeurmerk van Harteraadvrijwilliger Harry Hes. Harteraad kent voor de zevende keer het Spataderkeurmerk toe aan het Reinier de Graaf ziekenhuis. Dit keurmerk helpt patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Het Vaatcentrum voldoet aan de strenge kwaliteitscriteria, zoals de mogelijkheid van een ‘one stop visit’. Bij dit bezoek wordt na onderzoek en diagnose direct een behandelvoorstel besproken.

Vaatkeurmerk

Het Vaatkeurmerk wordt toegekend aan ziekenhuizen die voldoen aan alle kwaliteitscriteria wat betreft de behandeling van perifeer arterieel vaatlijden (PAV), aneurysma en halsslagader (carotis).
Zoek een ziekenhuis met het Vaatkeurmerk

Spataderkeurmerk

Voor het Spataderkeurmerk gelden specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten. Er worden onder andere eisen gesteld aan het aantal en soort behandelmogelijkheden, de certificering van de behandelaars, de protocollen en de patiënteninformatie. Zoek een ziekenhuis met het Spataderkeurmerk

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief