• Home
  • Oproep: wil jij met Harteraad meedenken?

Oproep: wil jij met Harteraad meedenken?

Heb je ideeën over hoe Harteraad mensen met een hart- of vaataandoening nog beter online kan helpen? Of zoek jij soms bepaalde informatie op het internet rondom je aandoening, maar kan je het antwoord niet altijd vinden? En wil jij daarover met ons meedenken?

Harteraad werkt continu aan haar website, hulpmiddelen en andere tools. En natuurlijk doen we onderzoek en nemen we altijd mee wat mensen met hart- en vaataandoeningen belangrijk vinden. Maar het is ook fijn als een kleine club van mensen met een hart- of vaataandoening af en toe met ons mee wil kijken of iets wil testen. Dan kunnen wij het nog beter maken: voor jou, maar ook voor al die andere 1,7 miljoen mensen met een hart- of vaataandoening.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw gedeelte op onze website harteraad.nl. Het is fijn als mensen die het uiteindelijk gebruiken met ons meedenken. Tijdens een online video gesprek willen we je vragen wat jij belangrijk vindt, zodat we dit verder kunnen doorontwikkelen. Wil jij hier een bijdrage in leveren?

Via onderstaand formulier meld je je aan. Uit alle aanmeldingen kiezen we 10 mensen uit. Ben je niet geselecteerd, dan nodigen we je later in het jaar uit voor een ander project of nieuwe ontwikkeling. Want jouw mening is namelijk erg waardevol voor ons.

P.S. lukt het aanmelden niet via onderstaand formulier? Dan kun je je aanmelden via info@harteraad.nl. Vermeld dan in de mail onderstaande gegevens.

Ja, ik wil meedenken met Harteraad

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief