• Home
  • Opleiden tot beweegcoach

Opleiden tot beweegcoach

Na hartrevalidatie of speciale looptraining zorgt Harteraad dat mensen met een hart- en vaataandoening onder deskundige begeleiding veilig en verantwoord kunnen bewegen in de buurt.

Harteraad beweegcoaches, geschoolde begeleiders, houden rekening met de hart- en/of vaataandoening. Wil je als beweeg/sportorganisatie een begeleider scholen tot Harteraad beweegcoach? Kijk dan hier voor de voorwaarden en meld je op het formulier op deze pagina aan!

Meld je aan voor de scholing Harteraad beweegcoach

Op vrijdag 8 oktober, vrijdag 5 november en vrijdag 26 november 2021 biedt Harteraad de driedaagse scholing ‘Harteraad beweegcoach – coronair lijden –  hartfalen – perifeer arterieel vaatlijden’ aan. De scholing is bedoeld voor iedere beweegprofessional die in de praktijk met beweegactiviteiten voor mensen met een hart- of vaataandoening te maken heeft of krijgt. Deze scholing is geaccrediteerd bij het KNGF. Wanneer jouw deelname aan de scholing als voldoende wordt beoordeeld en je een geldig reanimatiebewijs hebt, ontvang je het certificaat ‘Harteraad beweegcoach’. Schrijf je in vóór 18 september 2021. Bekijk hier het programma en meld je hieronder aan.

Aanmeldformulier Beweegcoach

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.