Wat zijn jouw behoeften bij boezemfibrilleren?

Gesloten

Sluitingsdatum: 28 mei 2023

Als je de diagnose boezemfibrilleren krijgt, dan is dat ingrijpend. En dit heeft een enorme impact op jouw dagelijkse leven. Harteraad vindt het dan ook belangrijk dat er door de zorg wordt ingespeeld op de behoeften van mensen met boezemfibrilleren. Wat vind jij nú echt belangrijk? En hoe heb jij je behandeling(en) ervaren?   

Harteraad wil graag meer weten over wat de ervaringen zijn van mensen met boezemfibrilleren (atriumfibrilleren). Bijvoorbeeld wat mensen met boezemfibrilleren belangrijk vinden rondom de behandeling. Met de behandeling bedoelen wij medicijnen (zoals antistollingsmedicijnen of plasmedicatie), of een ingreep. Denk hierbij aan een cardioversie (elektrische schok om het hart terug in het ritme te krijgen) of een ablatie (het verhitten of bevriezen van het stuk hart dat ritmestoornissen veroorzaakt). Ook wil Harteraad meer weten over de emoties die mensen met boezemfibrilleren ervaren.

De informatie die Harteraad uit deze vragenlijst haalt helpt Harteraad verder om te weten wat nodig is om de zorg en ondersteuning voor mensen met boezemfibrilleren te verbeteren. Heb je vragen over dit onderzoek? Stuur dan een mail naar sanne.ruigrok@harteraad.nl.

Deelnemen aan onderzoeken?

Deel je ervaring en help zo andere mensen met een hart- of vaataandoening. Harteraad bundelt alle ervaringen en komt zo op voor de belangen van 1,7 miljoen mensen in Nederland met een hart- of vaataandoening.

Met een persoonlijke Harteraad inlog kan je meedoen met dit onderzoek. Bovendien heb je toegang tot alle artikelen, webinars en magazines rondom hart- en vaataandoeningen. Onbeperkt en gratis. En als je je profiel aanvult, krijg je nog meer informatie afgestemd op jouw persoonlijke situatie en aandoening.

Schrijf je in