Verslechterend hartfalen en de laatste levensfase

Gesloten

Sluitingsdatum: 09 mei 2023

Vind je het belangrijk om te weten hoe jouw aandoening hartfalen zich in de toekomst ontwikkelt? Heb je wel eens met je zorgverleners gepraat over jouw toekomst met hartfalen en je laatste levensfase? Nam je zelf het initiatief of heeft je zorgverlener dat gedaan? Harteraad vindt het belangrijk dat mensen met hartfalen nadenken over de toekomst en hun laatste levensfase. Maar in hoeverre denk jij hier al over na? En wat kan de zorg beter voor jou doen, zodat je er wel over na gaat denken?  

Harteraad wil graag meer weten over wat mensen met hartfalen belangrijk vinden in de zorg rondom de laatste levensfase. Graag stellen we je vragen over je ervaringen, wensen en behoeften als het slechter gaat met je hartfalen. De vragenlijst is bedoeld voor iedereen met hartfalen. Je hoeft niet in de laatste levensfase te zitten om deze vragenlijst in te vullen.

Heb je vragen over dit onderzoek of de vragenlijst? Stuur dan een mail naar info@harteraad.nl

Deelnemen aan onderzoeken?

Deel je ervaring en help zo andere mensen met een hart- of vaataandoening. Harteraad bundelt alle ervaringen en komt zo op voor de belangen van 1,7 miljoen mensen in Nederland met een hart- of vaataandoening.

Met een persoonlijke Harteraad inlog kan je meedoen met dit onderzoek. Bovendien heb je toegang tot alle artikelen, webinars en magazines rondom hart- en vaataandoeningen. Onbeperkt en gratis. En als je je profiel aanvult, krijg je nog meer informatie afgestemd op jouw persoonlijke situatie en aandoening.

Schrijf je in