Hartfalen & Bewegen: wat kan nog beter?

Gesloten

Sluitingsdatum: 28 december 2022

Heb jij hartfalen en beweeg jij wekelijks? Of ervaar je je aandoening als een belemmering en raak je snel vermoeid en kortademig? En als dit het geval is: heb je je hier bij neergelegd of ben je het gesprek met je zorgverlener aangegaan? Harteraad wil weten wat mensen helpt om na een ziekenhuisopname te gaan bewegen en te blijven bewegen, of wat er hierbij in de weg staat.

Bewegen is belangrijk. Ook als je hartfalen hebt. Toch ziet Harteraad dat mensen met hartfalen het lastig vinden om te bewegen, omdat ze snel moe zijn of kortademig worden. Deze vragenlijst helpt Harteraad inzicht te krijgen wat deze mensen nodig hebben om meer te bewegen.

Deelnemen aan onderzoeken?

Deel je ervaring en help zo andere mensen met een hart- of vaataandoening. Harteraad bundelt alle ervaringen en komt zo op voor de belangen van 1,7 miljoen mensen in Nederland met een hart- of vaataandoening.

Met een persoonlijke Harteraad inlog kan je meedoen met dit onderzoek. Bovendien heb je toegang tot alle artikelen, webinars en magazines rondom hart- en vaataandoeningen. Onbeperkt en gratis. En als je je profiel aanvult, krijg je nog meer informatie afgestemd op jouw persoonlijke situatie en aandoening.

Schrijf je in