Live-uitzending dinsdag 24 maart voor hart- en vaatpatiënten over coronavirus

Behoor ik tot de kwetsbare groepen waar het RIVM het over heeft? Loop ik meer risico het virus te krijgen? Veel hart- en vaatpatiënten vragen zich af wat het coronavirus voor hun situatie betekent. Op dinsdag 24 maart kan iedereen die hier vragen over heeft, deze stellen tijdens een speciale live-uitzending van de Hartstichting op Facebook. Prof. dr. Folkert Asselbergs, cardioloog bij het UMC Utrecht en David Smeekes, huisarts werkzaam bij de Hartstichting, staan klaar om antwoorden te geven.

De uitbraak van het coronavirus heeft geleid tot een toename van het aantal vragen bij Harteraad en de Hartstichting. De voorlichters zagen de afgelopen dagen het aantal vragen via de telefoon en via de chat verdubbelen. Ongeveer driekwart van de vragen gaat over het coronavirus. Hart- en vaatpatiënten maken zich zorgen over hun gezondheid en dat van hun dierbaren. Tijdens het live vragenuur zullen Van Asselberg en Smeekes zoveel mogelijk ingaan op vragen die mensen hebben.

Update: de uitzending heeft inmiddels plaatsgevonden. Op de Facebookpagina van de Hartstichting kun je de uitzending terugkijken. Mocht er iets niet werken, laat je opmerking dan achter op de Facebookpagina van de Hartstichting

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief