Spataderkeurmerk

Met het Spataderkeurmerk willen we bijdragen aan goede kwaliteit

van behandeling van spataderen in Nederland. Via een keuzewebsite vind je snel ziekenhuizen of behandelcentra in jouw buurt met het Spataderkeurmerk. Het Spataderkeurmerk helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden.

Zoek een ziekenhuis met het Spataderkeurmerk

Kwaliteitscriteria

Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

Bekijk hier de criteria voor het Spataderkeurmerk 2018

Spataderkeurmerk 2018

Bekijk de lijst met ziekenhuizen en behandelcentra die het Spataderkeurmerk 2018 hebben ontvangen

Dr. Peter Schlejer, vaatchirurg bij het Groene Hart Ziekenhuis, ontvangt van vrijwilliger Ineke den Haan het Spataderkeurmerk 2018.

Ervaring Spataderkeurmerk

Het Spataderkeurmerk geeft een goede indruk van de kwaliteit van de zorg in de Nederlandse ziekenhuizen op het gebied van behandeling van spataderen. Maar we zijn ook benieuwd hoe jij als patiënt die zorg ervaart. Meld hieronder jouw ervaring met het ziekenhuis en de behandeling die jij ontvangen hebt.

Jouw ervaring wordt niet getoond op de website. Harteraad kan jouw ervaring (anoniem) gebruiken om voor de belangen van spataderpatiënten op te komen.

Ervaring spataderkeurmerk

Patienten kunnen hun ervaring met het spataderkeurmerk in een ziekenhuis doorgeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief