• Home
  • ‘Ik krijg weer de voldoening die ik eerder uit mijn werk kreeg’

‘Ik krijg weer de voldoening die ik eerder uit mijn werk kreeg’

Vind jij ook dat de zorg in Nederland nog beter kan? Mariëtte helpt ons daarbij door haar ervaring te delen. Harteraad deelt dit vervolgens met zorgprofessionals, onderzoekers, beleidsmakers en de politiek. Zo helpt zij mee de kwaliteit van leven voor mensen met hart en vaataandoening te verbeteren.

Deel ook je ervaring en maak de zorg nog beter voor alle mensen met een hart- en vaataandoening

Ongeveer 1 keer per maand ontvang je van ons een digitale vragenlijst. Het invullen kost je maximaal 15 minuten en natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met je gegevens.

Schrijf je in voor het Harteraad panel

Stap 1 van 4

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief