• Home
  • Nieuws
  • Heb jij spataderen of een open been en ben je daaraan behandeld?

Heb jij spataderen of een open been en ben je daaraan behandeld?

Dan horen we graag jouw mening!

Dit jaar wordt gestart met het vernieuwen van de richtlijn over de behandeling van spataderen of een open been (veneuze pathologie). Ook de module die specifiek over compressietherapie (drukbehandeling door een verband of een elastische kous) bij het voorkomen van een open been gaat, wordt herzien.

Jouw inbreng helpt

In deze richtlijn staan aanbevelingen voor zorgverleners over hoe goede zorg voor mensen met spataderen of een open been er uit moet zien. Om goed in beeld te krijgen wat mensen met spataderen of een open been als knelpunten ervaren in de zorg, wil Harteraad jouw mening horen over die zorg. De resultaten van deze vragenlijst brengt Harteraad in bij de werkgroep die de richtlijn ontwikkelt. Door jullie inbreng zal de richtlijn beter aansluiten op jullie behoeften.

Start hier met het invullen van de vragenlijst

Laat je stem horen via het Harteraad panel

Harteraad verstuurt ongeveer één keer per maand een digitale vragenlijst over onderwerpen die met gezondheid en hart- en vaataandoeningen te maken hebben. Bijvoorbeeld over behandelingen, leefstijl of over je mening over de zorg. Het invullen van de vragen duurt enkele minuten. Wil jij ook je ervaring delen of met ons meedenken? Meld je dan aan als panellid

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief