Heb je een vraag over zorg op afstand?

Zorg op afstand is de laatste tijd erg belangrijk geworden. Steeds meer zorg vindt thuis plaats. Voorbeelden hiervan zijn telebegeleiding bij hartfalen of tele-hartrevalidatie. Hierbij wordt een deel van de behandeling thuis gevolgd. Communicatie met de arts of verpleegkundige is dan ook mogelijk op afstand.

Steeds meer ziekenhuizen gaan zorg op afstand aanbieden. Misschien krijg je binnenkort telebegeleiding bij hartfalen of ga je tele-hartrevalidatie volgen. Deze vormen van zorg op afstand roepen waarschijnlijk vragen op. Want hoe werkt telebegeleiding bij hartfalen? Zie ik de dokter nog wel bij zorg op afstand? Of hoe zorgt het ziekenhuis ervoor dat ik zelf thuis veilig kan revalideren?

Harteraad weet dat er veel vragen leven over zorg op afstand. Daarom werken we samen met het Maxima Medisch Centrum (MMC) om vragen over zorg op afstand te verzamelen. De meest gestelde vragen en antwoorden worden anoniem verwerkt in twee video’s over tele-hartrevalidatie en telebegeleiding bij hartfalen, die Harteraad samen met het MMC gaat maken. In september 2020 zijn de video’s op deze website te bekijken.

Heb jij een vraag over telebegeleiding bij hartfalen of over tele-hartrevalidatie? Vul deze vraag dan in op onderstaand formulier. Als je op de hoogte wil blijven van het verschijnen van de video’s, geef dan op het formulier aan dat je de maandelijkse Harteraad nieuwsbrief wil ontvangen.

Uitvraag zorg op afstand

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief