• Home
  • Bel de Harteraadlijn: 088 11 11 661

Bel de Harteraadlijn: 088 11 11 661

Heb je vragen over het leven met een hart- en vaataandoening? Maak je je zorgen? Of wil je je ervaring delen met iemand die je begrijpt? Ook als naaste kun je de behoefte hebben om je verhaal en zorgen te delen met iemand anders.

Voor deze vragen en meer zitten er Harteraadgevers voor je klaar bij de Harteraadlijn. Harteraadgevers zijn mensen net als jij, die ook behandeld zijn aan een hart- of vaataandoening.

Openingstijden

Je kunt van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur bellen met de Harteraadlijn, tel. 088 11 11 661.

Is de lijn gesloten? Maar heb je toch een vraag waar je graag antwoord op wilt? Spreek dan een (voicemail)bericht in of vul dan het onderstaande formulier in, zodat je tijdens de openingstijden van de Harteraadlijn wordt teruggebeld.

Lees onder het formulier verder over de Nabelservice van Harteraad.

Harteraadlijn terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nabelservice

De Nabelservice van Harteraad vind je in steeds meer ziekenhuizen. Want eenmaal thuis uit het ziekenhuis heb je vaak vragen. Of je realiseert je nu pas wat jou allemaal is overkomen. Als jouw ziekenhuis een Nabelservice heeft, neemt een Harteraadgever binnen drie weken na ontslag uit het ziekenhuis telefonisch contact met je op. We bespreken hoe het met je gaat, waar jij en ja naasten tegen aan lopen en wat voor jou belangrijk is nu je thuis bent. Misschien komen er na verloop van tijd nieuwe vragen op. Daarom nemen we na vier maanden, indien gewenst, opnieuw contact met je op.

Nog niet alle ziekenhuizen beschikken over deze Nabelservice, maar je kunt je ziekenhuis er natuurlijk op wijzen. Mocht je vragen of zorgen hebben, of heb je behoefte aan een luisterend oor, dan kan je altijd de Harteraadlijn (088 11 11 661) bellen.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief