Harteraad webinar: Angst & Veerkracht

In het webinar over Angst & Veerkracht gaan we in gesprek met medisch psychologe Veronica Janssen en een ervaringsdeskundige van Harteraad, Bert Pesch. Vragen als: ‘Hoe spelen psychische en emotionele zaken een rol bij een hart- en of vaataandoening? Hoe ga je om met stress? Waar kan je hulp krijgen?’ komen aan bod.

Op 28 mei organiseerden wij deze eerste online Harteraad bijeenkomst. De Harteraad bijeenkomsten zijn er om met mensen in contact te komen die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt als jij. De psychosociale gevolgen van de corona crisis raakt ons allemaal.

Kijk hier het webinar terug

Vragen of opmerkingen?

Heb jij na het kijken van deze webinar nog een vraag over dit onderwerp of heb je zelf een onderwerp waar je graag een webinar over wilt zien? Mail jouw vraag naar webinar@harteraad.nl

Online evenementen

De vele bijeenkomsten die Harteraad in onder andere ziekenhuizen organiseert, kunnen voorlopig niet doorgaan. Daarom gaat Harteraad online bijeenkomsten organiseren die voor iedereen thuis bij te wonen zijn en later ook zijn terug te kijken. Als er nieuwe bijeenkomsten zijn, plaatsen we deze op de agenda. Onze leden stellen we hiervan op de hoogte en we informeren je via de nieuwsbrief.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief