• Home
  • Dit is Harteraad: partner van VGZ

Dit is Harteraad: partner van VGZ

Het kan iedereen overkomen: je krijgt een hart- of vaataandoening. En na de diagnose of behandeling heb je vast heel veel vragen. Sommige vragen worden door je arts beantwoord, maar aan wie stel je je vragen als je eenmaal thuis bent? En misschien heb je de behoefte om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt? Of je wilt meer informatie over je aandoening en behandeling met ervaringen van anderen?  

Harteraad is hét expertisecentrum voor het leven met hart- en vaataandoeningen. Wij helpen mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten met praktische, sociale en emotionele steun. Samen met vrijwilligers, vaak ook ervaringsdeskundigen, biedt Harteraad een veilige plek voor het uitwisselen van kennis, ontmoetingen en ervaringsverhalen. Zodat je je leven weer zo optimaal mogelijk kan leven, ondanks je aandoening.

Hulp en ondersteuning

Waar je ook tegenaan loopt … je staat er niet alleen voor . Dit is wat Harteraad voor jou kan doen:

Bel de Harteraadlijn: 088 11 11 661

Heb je vragen over het leven met een hart- en vaataandoening? Maak je je zorgen? Of wil je je ervaring delen met iemand die je begrijpt? Ook als naaste kun je de behoefte hebben om je verhaal en zorgen te delen met iemand anders.

Voor deze vragen en meer zitten er Harteraadgevers voor je klaar bij de Harteraadlijn. Harteraadgevers zijn mensen net als jij, die ook behandeld zijn aan een hart of vaataandoening.

Bel de Harteraadlijn: 088 11 11 661
Wil je liever dat Harteraad je belt? Doe dan een terugbelverzoek.

Gratis magazine over medicijnen en een hart- en vaataandoening

Wil je meer informatie over medicijnen en een hart- en vaataandoening?

Download het magazine met betrouwbare informatie, ervaringsverhalen en praktische tips.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief

Wil je het allerlaatste nieuws lezen op het gebied van hart en vaten? Wil je actuele informatie over jouw aandoening en op de hoogte blijven online bijeenkomsten?

Meld je dan hier aan voor de gratis nieuwsbrief.

Meer lezen over wat Harteraad voor jou (en je naaste) kan doen?

Misschien ben je op zoek naar meer informatie over jouw aandoening. Of je wilt tips voor het dagelijks leven. Het kan ook zijn dat je graag in contact komt met gelijkgestemden, dit kan namelijk in onze online communities. Dit, en veel meer, is wat Harteraad allemaal voor jou en je naaste kan doen.

vgz logo transparant

Collectieve verzekering: een partnerschap tussen VGZ en Harteraad

VGZ biedt al een aantal jaren een collectieve zorgverzekering aan in samenwerking met Harteraad. Deze zorgverzekering is speciaal voor leden van Harteraad en biedt aanvullingen die aantrekkelijk kunnen zijn voor mensen met hart- en vaataandoeningen.

De voordelen van deze collectieve zorgverzekering van VGZ:
  • krijg je vergoeding van het lidmaatschap van Harteraad;
  • kun je voor al je vragen over zorg- en zorgverzekeringszaken terecht bij een persoonlijk adviseur van VGZ;
  • kun je elk aanvullend verzekeringspakket afsluiten. Er is géén sprake van medische selectie: je wordt niet geweigerd op basis van je gezondheid of medische voorgeschiedenis;
  • krijg je als verzekerde én als lid van Harteraad 4% korting op je zorgpremie voor de basisverzekering VGZ Ruime en Eigen Keuze. Op de aanvullende verzekeringen ontvang je 10% korting;
  • krijg je extra vergoeding voor vervangende mantelzorg en voor een mantelzorgmakelaar die je regelwerk uit handen neemt.

Per aanmelding doneert VGZ € 10 aan Harteraad ten behoeve van innovatie.

Lees hier meer over de voordelen en hoe je deze collectieve verzekering afsluit.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief