• Home
  • Nieuws
  • Harteraad is per 1 januari 2018 onze nieuwe naam

Harteraad is per 1 januari 2018 onze nieuwe naam

Logo Harteraad‘Mijn leven stond op zijn kop. Ik zat in een achtbaan en had er geen controle op.’ Het leven van iemand met een hart- of vaataandoening verandert van de ene op de andere dag. En daar ligt voor De Hart&Vaatgroep een mooie uitdaging. Want meer dan 1,2 miljoen mensen in ons land hebben een hart- of vaataandoening. Daarbij wordt nog eens een veelvoud aan mensen als naaste geconfronteerd met de ziekte. Voor deze groeiende groep mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten maken wij het verschil.

Harteraad is er voor iedereen

We gaan ervoor zorgen dat we nog meer bij mensen met een hart- en of vaataandoening aansluiten. Dit doen we onder andere door het invoeren van een nieuwe naam: vanaf 1 januari 2018 heten we Harteraad. Bij deze nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl, die je vanaf 1 januari 2018 overal zult zien. Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen. Alles wat wij doen, komt voort uit wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving ons vertellen. Waar ze last van hebben én wat hen helpt.

Harteraad zorgt voor veel onderlinge ontmoetingen, zodat we samen sterker staan. We gaan samen ontdekken wat beter kan in de behandeling en zorg voor mensen met hart- en vaataandoeningen. Daarmee werken we aan richtlijnen voor goede zorg. We dringen aan bij verzekeraars en overheid op zorgpakketten die passen bij mensen met hart- en vaataandoeningen. We gaan je vragen om te delen wat je weet én ervaart, want hiermee kun je anderen helpen. Dit kan op een manier die bij jou past, want jij weet het beste wat beter kan!

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief