• Home
  • Sluit je dit jaar gratis aan bij Harteraad

Sluit je dit jaar gratis aan bij Harteraad

Er zijn veel mensen zoals jij. In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen die een aandoening aan hun hart en vaten hebben. Ineens ben je patiënt en zet het je leven op z’n kop. Je voelt je onzeker. Hoe krijg je ooit het vertrouwen in je lichaam terug? Wat kun je nog wel doen en wat niet? Ook de omgeving begrijpt je niet altijd goed. Het is toch goed afgelopen?

Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen. Omdat het goed is om tips van anderen te krijgen of om iemand te spreken die hetzelfde heeft meegemaakt. Harteraad zorgt voor ontmoetingen, deelt ervaringsverhalen, geeft praktische tips en informatie over je leefstijl, medicijnen, werk, hulpmiddelen en de impact op je gezin. Want hoe beter jij weet wat de aandoening voor jou betekent, hoe beter je grip houdt op jouw leven.

Sluit je in 2023 gratis bij ons aan en steun zo ook het werk van Harteraad. Je ontvangt dan automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief en het nieuwste digitale Harteraad magazine in je mailbox. Deze komt vermoedelijk medio 2023 uit. (Wil je het Harteraad magazine van dit jaar ontvangen? Deze vraag je hier aan).
We nemen later dit jaar contact met je op om te vragen of je in 2024 betalend lid wordt. Het lidmaatschap kost € 24,95 per kalenderjaar. Veel verzekeraars vergoeden je lidmaatschap deels of volledig.

Gastlidmaatschap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief