• Home
  • Nieuws
  • Elkaar ontmoeten bij Hart&Vaatcafé Oost-Brabant

Elkaar ontmoeten bij Hart&Vaatcafé Oost-Brabant

Het regioteam van Harteraad Oost-Brabant organiseert vier keer per jaar samen met het Catharina Ziekenhuis Eindhoven een Hart&Vaatcafé. Iedere bijeenkomst wordt er een ander onderwerp behandeld, waarbij ook iemand met een hart- of vaataandoening zijn verhaal deelt met de aanwezigen. Samen met het MMC Veldhoven organiseert Harteraad een Hart&VaatRevalidatiecafé waarbij ook een patiënt zijn verhaal deelt.

Voor de aankleding van de ruimte zorgt het regioteam ervoor dat er grote rode ballonnen in de vorm van een hart aanwezig zijn. Na afloop worden deze ballonnen overhandigd aan de verpleging van de kinderafdeling, zodat de kinderen daar ook van kunnen genieten.

Voor het organiseren van deze bijeenkomsten zoeken we nog vrijwilligers. Wil je meer informatie of meedoen? Stuur ons je gegevens toe, dan nemen we spoedig contact met je op.

Het Hart&Vaatcafé is een bijeenkomst voor mensen met hart- en vaataandoeningen, hun naasten en belangstellenden. In deze gratis bijeenkomsten krijg je actuele informatie over hart- en vaataandoeningen, ontmoet je anderen met dezelfde aandoening als jij en bespreek je je ervaringen en tips met elkaar.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief