• Home
  • Ontwikkeling Landelijke Hart- en Vaatagenda

Ontwikkeling Landelijke Hart- en Vaatagenda

Harteraad is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe Landelijke Hart- en Vaatagenda van de Hartstichting. Wij willen namelijk ook dat de Hartstichting zoveel mogelijk kan bereiken met het geld dat zij van hun donateurs ontvangen. Daarom komen Harteraad en de Hartstichting graag te weten wat Nederlanders de belangrijkste uitdagingen vinden op het gebied van hart- en vaataandoeningen. Jouw mening mag daarbij niet ontbreken!

Groepsgesprekken en een online vragenlijst

De afgelopen periode heeft Harteraad in vijf groepsgesprekken met ruim 50 mensen met een hart- of vaataandoening en enkele naasten gesproken over onderwerpen die zij graag op de agenda willen. Met de inbreng uit deze én andere groepsgesprekken met wetenschappers, zorgverleners, donateurs en vrijwilligers is een online vragenlijst samengesteld.

Eind oktober 2023 kunnen alle Nederlanders – zowel patiënten en hun naasten als onderzoekers en zorgprofessionals – stemmen op deze online vragenlijst. De uitkomst van deze stemming bepaalt de uiteindelijke Landelijke Hart- en Vaatagenda.

Ook bijdragen een deze nieuwe agenda? 

Deze belangrijke Hart- en Vaatagenda kunnen we alleen maken samen met jou! Dus hou eind oktober onze nieuwsbrief in de gaten. Ontvang je de Harteraad nieuwsbrief niet? Dan kan je je aanmelden hieronder op deze pagina.

Met brede hulp van iedereen, zal de Landelijke Hart- en Vaatagenda kunnen inspireren en richting geven aan effectvolle acties om de hartgezondheid van Nederland te verbeteren.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief