• Home
  • Nieuws
  • Dansworkout als revalidatie, bewegen met plezier

Dansworkout als revalidatie, bewegen met plezier

ALMELO – Als enige danspartner van Harteraad in Nederland biedt Luv2Move binnenkort revalidatie aan in de vorm van dans! Ze springen hierbij in op de steeds groter wordende groep mensen die klaar zijn met hun behandeling, maar die geen idee hebben waar ze terecht kunnen om weer rustig en/of met plezier aan hun conditie te werken. Luv2Move heeft de positieve invloed van muziek en dans gecombineerd tot een workout. Zo willen ze mensen met uiteenlopende klachten weer vertrouwen laten krijgen in hun lichaam.

Bewegen op jouw manier

Dansworkout revalidatie bij Luv2Move is bewegen met plezier

De stap naar de sportschool is vaak nog te groot. Sporten bij een fysiotherapiepraktijk is vaak dan de enige optie. Maar er is zoveel meer mogelijk op het gebied van revalidatie en sport. Luv2Move, officieel partner van Harteraad en de instructeurs zijn gelicenseerd dans- en beweegcoach voor bijvoorbeeld hart- en vaatpatiënten. Deze workout is daarom juist geschikt om op eigen tempo en onder deskundige begeleiding te bewegen.

Ervaar het plezier

Ook wanneer je herstellende bent van een ingrijpende operatie, na het doormaken van een heftige burn-out of bijvoorbeeld na het volgen van intensieve chemokuren, ben je van harte welkom bij Luv2Move. Of heb je een zware periode achter de rug en wil je niets liever dan weer bewegen met plezier? Je kunt hier terecht voor een leuke en gezellige dans met een groep gelijkgestemden. Ervaar plezier terwijl je fit wordt en weer vertrouwen krijgt in je lijf en geest.

Aanmelden
De workshops starten op 8 mei om 10.45 uur met een 8-weekse try-out. Er is plek voor maximaal 10 personen. Aanmelden kan via info@luv2move.nl. Bij voldoende animo wordt een tweede revalidatiegroep gestart. Kijk voor meer informatie op de site van Luv2Move.

In onze Hart- en Vaatwijzer is overzichtelijk terug te vinden waar goede zorg wordt geboden met betrekking tot verantwoord bewegen. Hier kun je onder andere zoeken op een locatie bij jou in de buurt of type aanbod.

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief