Communities

Er zijn veel mensen die een vergelijkbare ervaring hebben. Harteraad biedt een online plek, waar je je informatie kan uitwisselen. Hier kan je met elkaar in gesprek gaan, over jouw ervaring en alles waar je tegenaan loopt. Eenvoudig, vanuit je eigen huis. Op een moment dat het jou uitkomt. Deel je ervaring of stel je vraag in een van de communities.

Door het uitwisselen van ervaringen leer je van elkaar hoe je kan omgaan met jouw hart- of vaataandoening. Daarnaast kun je ook steun bij elkaar vinden. Het uitwisselen van ervaringen gebeurt via een besloten Facebookgroep en voor mensen met een aangeboren hart- en vaataandoening via de TeamHartvrienden app. Soms komen de communities ook samen, om ‘offline’ ervaringen uit te wisselen.

TEAMHartvrienden

Voor iedereen met een aangeboren hartaandoening is er TEAMHartvrienden. Dit is een app en website waarmee je eenvoudig in contact komt met elkaar en je ervaringen kunt delen. Je kunt vragen stellen aan elkaar en aan experts. Ook kun je je aanmelden voor evenementen.
TEAMHartvrienden is een beveiligde en afgeschermde omgeving. Gebruikers hebben een account nodig om op het platform te komen en ouders van kinderen onder de 18 jaar geven hier per mail eerst toestemming voor.