Campagne Harteraad vanaf 8 oktober

Harteraad heeft steeds meer contacten met mensen met hart- en vaataandoeningen. En dat moet natuurlijk ook, want we willen zoveel mogelijk mensen helpen met ontmoetingen, ervaringsverhalen, praktische tips en informatie over leefstijl, medicijnen, werk, hulpmiddelen en de impact op je gezin. Want hoe beter je weet wat de aandoening voor je betekent, hoe beter je grip houdt op je leven. Zo kun je behalve patiënt ook weer jezelf zijn en geef je je aandoening een plek in je leven zonder dat het je leven bepaalt.

We willen graag nog meer mensen bereiken. Om te zorgen dat mensen ons beter weten te vinden – bijvoorbeeld via onze website – starten we maandag 8 oktober met een kleine campagne. Op NPO 3FM  is vanaf deze tijd twee weken lang onze commercial te horen. Daarnaast is er online een advertorial op Lindanieuws.nl en Nu.nl te lezen. Ook gaan we facebookadvertenties inzetten. Daarnaast krijgen we een advertorial op de website van Vrouwen van Nu en een artikel in de Seniorenwijzer en hebben we een advertorial in Zorg&Zo. Deze komt half oktober in de Libelle, Margriet, Story en Veronica Magazine. Ook zijn er A6-kaartjes die in het land worden verspreid en posters die we zoveel mogelijk in ziekenhuizen, huisartspraktijken en apothekers gaan ophangen.

Gerda is gezicht van campagne

Gerda is het gezicht van de campagne van HarteraadOns campagnegezicht is de 51-jarige Gerda. Vorig jaar werd zij met spoed geopereerd aan een levensbedreigende uitstulp van de aorta. Terug uit het ziekenhuis voelde ze zich onzeker. Gerda: “Kan ik mijn lichaam nog vertrouwen? Waar krijg ik hulp? Op harteraad.nl vond ik ervaringen van anderen en betrouwbare informatie. Zo kon ik stap voor stap mijn leven weer oppakken.” Daarnaast snapt ook je omgeving niet altijd waar mensen met hart- en vaataandoeningen mee worstelen. Daarom wil Harteraad graag het contact met gelijkgestemden promoten, bijvoorbeeld via de besloten facebookgroep. Gerda is daar ook lid van en vertelt hierover: “De mensen die je daar treft, weten als geen ander wat je doormaakt, dat geeft houvast en vertrouwen.”

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief