• Home
  • Nieuws
  • Bravis ziekenhuis neemt vaatkeurmerk in ontvangst

Bravis ziekenhuis neemt vaatkeurmerk in ontvangst

Harteraad vrijwilligers Paul en Jet overhandigden op 15 november het Vaatkeurmerk 2018 aan de afdeling Vaatchirurgie van het Bravis ziekenhuis. Bij de vaatzorg betrokken artsen, gespecialiseerd verpleegkundigen en physician assistant namen de plaquette in ontvangst die hoort bij het Vaatkeurmerk 2018. Het Vaatkeurmerk richt zich op de behandeling van aandoeningen in de slagaders van het bekken, de benen (etalagebenen, Perifeer Arterieel Vaatlijden), buik (Aneurysma Aorta Abdominale, AAA) en hals (halsslagadervernauwing).

Vaatkeurmerk

Het Vaatkeurmerk wordt toegekend aan ziekenhuizen die voldoen aan alle kwaliteitscriteria wat betreft de behandeling van perifeer arterieel vaatlijden (PAV), aneurysma en halsslagader (carotis).
De vaatchirurgen van het St. Anna Ziekenhuis zijn blij met de erkenning. Vaatchirurg Fred van der Linden: “Het is mooi om te zien dat er ieder jaar weer kwalitatief goede zorg wordt verleend aan onze vaatpatiënten.” De criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen. Het St. Anna Ziekenhuis presteert in de regio bijzonder goed op de toegangs- en wachttijd. Patiënten worden dus goed en snel geholpen.

Zoek een ziekenhuis met het Vaatkeurmerk

 

Vlnr: Paul von Burg en Jet von Burg-Vos (Harteraad), Nerissa Menheere (vaatverpleegkundige), Geert-Jan van Eijck (vaatchirurg), Veronique Verdonk (physician assistant vaatchirurgie), Jeroen Diks (vaatchirurg) en Marieke Roelse (vaatverpleegkundige)

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief