Bewegen met een maatje

Bewegen is voor iedereen belangrijk. Toch is beginnen met bewegen en het volhouden niet voor iedereen even makkelijk. Zeker niet als je net uit ziekenhuis komt of bijvoorbeeld chronisch ziek bent. Daarom biedt Harteraad beweegmaatjes aan. Vrijwilligers die het leuk vinden om samen met anderen te bewegen.

In de volgende plaatsen hebben wij op dit moment beweegmaatjes beschikbaar: Alkmaar, Amsterdam, Breda, Bussum, Eerbeek, Enschede, Ermelo, Gouda, Groningen, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hoogezand, Hoogland, IJsselstein, Landhorst, Norg, Scheveningen (Den Haag), Velp, Voorburg, Wijchen.

Het aantal vrijwilligers als beweegmaatje breidt zich wekelijks uit. Zit je woonplaats er nu niet tussen, meld je dan wel aan, want dan is hopelijk op korte termijn een koppeling mogelijk.

Aanmelden:

Wil je gebruik maken van een beweegmaatje, stuur dan een mail met onderwerp ‘Ik zoek een beweegmaatje’. Laat de volgende gegevens achter: naam, achternaam, postcode, woonplaats, telefoonnummer (liefst mobiele nummer) en mailadres. Ook willen we graag weten waar je voorkeur in beweging naar uit gaat en eventuele andere bijzonderheden.