• Home
  • Agenda
  • Wel of niet laten testen of je een erfelijke hart- of vaataandoening hebt?

Online bijeenkomst

Wel of niet laten testen of je een erfelijke hart- of vaataandoening hebt?

Wat zou jij doen als je te horen krijgt dat een eerstegraads familielid een erfelijke hart- of vaataandoening heeft? Laat jij je testen of juist niet? Wil je het eigenlijk wel weten? Harteraad vindt dat dit een vrije keuze is. Harteraad wil graag in kaart brengen wat de beweegredenen zijn dat mensen zich niet willen laten testen op een erfelijke hart- of vaataandoening. Met deze informatie kunnen wij het gesprek aan gaan met andere partijen in dit specifieke zorgveld, met als doel knelpunten onder de aandacht te brengen en verbeterpunten aan te dragen.

Keuze om niet te testen

Heb jij de keuze gemaakt om je niet te laten testen op een erfelijke hart- of vaataandoening? Of kun jij ons in contact brengen met familieleden die zich niet willen laten testen? Dan willen we graag met je in gesprek! Wij organiseren hiervoor een online groepsbijeenkomst op woensdag 25 augustus van 19.00 – 20.30 uur.

Online bijeenkomst

De groepsbijeenkomst vindt plaats via Zoom. Hiervoor hoef je geen account te hebben. Bij deelname krijg je hier meer informatie over. Als er meer aanmeldingen zijn dan nodig, dan maken we een selectie. Hiervan word je op de hoogte gehouden.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst:

  • We gebruiken je e-mailadres om je een bevestiging te sturen.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
datum:
wo 25 aug 2021
tijd:
19:00
eindtijd:
20:30
plaats:
Thuis online
prijs:
gratis, wel aanmelden

Krijg betrouwbare informatie in je mailbox