• Home
  • Agenda
  • Webinar ‘Verhoogde kans op hart- en vaatziekten bij COPD’

Webinar ‘Verhoogde kans op hart- en vaatziekten bij COPD’

Als je COPD (chronic obstructive pulmonary disease) hebt, dan heb je meer kans om later ook een hart- of vaataandoening te krijgen. Dit webinar, dat we samen met Longfonds organiseren, vertelt je hier meer over.

Wat leer je tijdens dit webinar?

De aanwezigheid van COPD lijkt een onafhankelijke voorspeller te zijn voor het krijgen van een hart- of vaataandoening. Het risico is namelijk bijna 2,5 keer zo hoog. Dan is het noodzakelijk om rekening te houden met de aan- of afwezigheid van COPD. Dr. Jesse Drijkoningen, longarts in het Diakonessenhuis Utrecht, zal vanuit zijn aandachtsgebied COPD je meer leren over deze aandoening. Daarna zal dr. Anneline te Riele, cardioloog in opleiding UMCU, meer vertellen over het risico op een hart- of vaataandoening bij COPD. Cor Kil eindigt dit webinar als ervaringsdeskundige en vertelt je meer over hoe hij in zijn dagelijkse leven omgaat met COPD en een hartaandoening.

Meld je aan voor dit webinar

Het webinar is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Je ontvangt dan bij aanmelding direct een link, waarmee je het webinar later kunt volgen.

Je kunt het webinar thuis volgen met je smartphone, tablet en computer. Heb je vooraf vragen over het onderwerp? Mail ze naar webinar@harteraad.nl Tijdens het webinar kunnen vragen gesteld worden via de chatfunctie.

datum:
ma 21 nov 2022
tijd:
20:00
eindtijd:
21:00
locatie:
Thuis
plaats:
Online
prijs:
€0
Aanmelden

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief