Webinar ‘Leven met medicijnen’

De helft van de mensen die medicatie krijgt voorgeschreven, slikt deze niet of stopt voortijdig. Een passende medicamenteuze behandeling maakt medicijngebruik effectiever, veiliger en doelmatiger. Dit begint bij een goed overleg met je arts. Samen kom je dan tot een behandeling waar jij achter staat en die past bij jouw persoonlijke situatie. In praktijk ben je dan vaak veel gemotiveerder, waardoor het makkelijker is je medicijnen dagelijks te gebruiken en de behandeling vol te houden.

Wat leer je tijdens dit webinar?

Professor Bart van den Bemt, bijzonder hoogleraar Personalized Pharmaceutical Care aan het Radboudumc, zal ingaan op samen beslissen en therapietrouw. Professor Liset van Dijk, bijzonder hoogleraar Farmaceutisch zorgonderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen, zal als socioloog haar licht laten schijnen over hoe je een gesprek kunt voorbereiden en voeren met je arts. Daarna zal er tijdens dit webinar voldoende gelegenheid zijn om vragen te beantwoorden.

Meld je nu aan!

Het webinar is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Dat kan hier. Je ontvangt dan een link waarmee je het webinar thuis kunt volgen met je smartphone, tablet of computer.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar webinar@harteraad.nl
Tijdens het webinar kunnen vragen gesteld worden via een chatfunctie.

datum:
di 24 mei 2022
tijd:
20:00
eindtijd:
21:00
locatie:
Online
plaats:
Thuis
prijs:
€0
Aanmelden

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief