• Home
  • Agenda
  • Webinar ‘Diagnose boezemfibrilleren, en nu?’

Webinar ‘Diagnose boezemfibrilleren, en nu?’

Je hebt de diagnose boezemfibrilleren (of: atriumfibrilleren) gekregen. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat is boezemfibrilleren eigenlijk? Kan je er goed meeleven? Wanneer is het gevaarlijk? Wat kan ik zelf doen? En welke behandeling- en medicatiemogelijkheden zijn er allemaal? Dit webinar is bedoeld voor mensen die boezemfibrilleren hebben en meer willen weten te komen over hun aandoening. Zodat je tips en handvatten krijgt om je leven zo optimaal mogelijk te kunnen leven met je aandoening.

Wat leer je tijdens dit webinar?

Dr. Yuri Blaauw, cardioloog in het UMC Groningen, neemt je mee in de medische informatie over boezemfibrilleren en behandelmogelijkheden. Wat is boezemfibrilleren, hoe kan de behandeling eruit zien en welke medicatie is nodig? Heleen Smets, verpleegkundig specialist bij Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch, vertelt over de stappen in het zorgproces. Zoals: wat kun je verwachten en wat kun je zelf doen? Tot slot zal Ria Severijns, als ervaringsdeskundige, iets vertellen over het leven met boezemfibrilleren.

Meld je aan

Het webinar is gratis. Aanmelden voor het webinar doe je vooraf via deze link. Je ontvangt dan bij aanmelding direct een link, waarmee je het webinar later kunt volgen.

Je kunt het webinar thuis volgen met je smartphone, tablet en computer. Heb je vooraf vragen over het onderwerp? Mail ze naar webinar@harteraad.nl. Maar ook tijdens het webinar is er voldoende tijd om vragen te stellen via de chatfunctie.

datum:
ma 19 jun 2023
tijd:
20:00
locatie:
Thuis
plaats:
Online
prijs:
€0
Aanmelden

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief