Online bijeenkomst

Antistolling en vaccineren

Je kunt je weer aanmelden! Vanwege overweldigende belangstelling bereikte deze online bijeenkomst heel snel het maximum aantal deelnemers. Dit hebben we nu aangepast, dus meld je aan.

Harteraad organiseert een online bijeenkomst met als thema Antistolling en vaccineren. We gaan onder andere in gesprek met prof. dr. Saskia Middeldorp (internist en expert op het gebied van antistollingsmedicatie) en Hugo ten Cate (internist MUMC). Daarna zal er voldoende gelegenheid zijn om vragen te beantwoorden.

Harteraad organiseert deze bijeenkomst, omdat veel mensen vragen hebben over de hervatting van het vaccineren (zie ons nieuwsbericht) en de kans op bijwerkingen. Ook zijn er veel vragen over het gebruik van antistollingsmedicatie en de vaccinatie.

Aanmelden

Het webinar is gratis, maar meld je wel hier van te voren aan. Je ontvangt dan van te voren een link waarmee je het webinar kan volgen.
Je kunt het webinar thuis volgen met je smartphone, tablet en computer.

Stel je vraag

Heb je vooraf vragen over het onderwerp? Mail deze naar webinar@harteraad.nl, dan kunnen we de meest gestelde vragen in ieder geval in het webinar beantwoorden.

datum:
wo 14 apr 2021
tijd:
20:00
eindtijd:
21:00
plaats:
Thuis online
prijs:
gratis, wel aanmelden
Aanmelden