Samen gezond binnen de hartzorg

Ben jij/ken jij iemand die een hartaandoening heeft en die gezonder wil leven? Geef je dan op voor het online evenement ‘Samen gezond binnen de hartzorg’.

Programma
19:00-19:10 Welkom
19:10-19:50 Wat je moet weten over hartziekten
19:50-19:55 Pauze
19:55-20:20 Online werken aan je gezondheid
20:20-20:30 Afsluiting

Er wordt informatie gepresenteerd over diverse hartaandoeningen. Ook wordt er een toelichting gegeven over een online leefstijlprogramma, waar je aan kan deelnemen.

Tijdens deze avond heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers middels Whatsapp. Sprekers zijn onder andere Anke Vervoord (directeur Harteraad), Lukas Dekker (cardioloog Catharina Ziekenhuis) en Ellen Huijbers (huisarts en medisch directeur Zorggroep DOH).

Er zijn géén kosten verbonden aan het volgen van deze online bijeenkomst en je hoeft je vooraf niet te registreren. Wel kun je je nu alvast aanmelden als geïnteresseerde, zodat je als eerste op de hoogte bent van alle informatie omtrent dit evenement.

Deze online bijeenkomst wordt georganiseerd door de cardiologen, verpleegkundigen en zorggroepen in Zuidoost Brabant, verenigd in het Nederlands Hart Netwerk (NHN).

datum:
di 27 okt 2020
tijd:
19:00
locatie:
Thuis
plaats:
Online bijeenkomst
prijs:
gratis