Harteraad Roadshow GEANNULEERD

In verband met het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

Deze bijeenkomst zal op een later tijdstip weer doorgang vinden. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, dan kun je je ook opgeven voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je maandelijks actueel nieuws en activiteiten toegestuurd.

Op maandag 6 april vindt er een Harteraad Roadshow plaats in het Adrz in Goes. Tijdens deze unieke bijeenkomst gaan vrijwilligers, experts, beweegpartners / leefstijlcoaches en natuurlijk patiënten en hun naasten in gesprek over het aanbod van dienstverlening en de behoeften van mensen met een hart- of vaataandoening. Dit alles om de kwaliteit van leven van patiënten verder te verbeteren. Jij komt toch ook?

Op dit moment telt Nederland 1,5 miljoen mensen met een hart- of vaataandoening. Mensen die ineens patiënt zijn geworden en waarvan hun leven drastisch is veranderd. Harteraad, het ziekenhuis en de beweegpartner zijn er om deze mensen en hun naasten te ondersteunen door het geven van voorlichting en advies. Maar vooral ook door het bieden van een luisterend oor, want soms is dat al voldoende.

datum:
ma 6 apr 2020
tijd:
14:00
eindtijd:
16:00
locatie:
Emergis, Oostmolenweg 104 Kloetinge
plaats:
Kloetinge
prijs:
Toegang is gratis. Parkeren is gratis op het terrein van Emergis.