• Home
  • Agenda
  • Groepsgesprek: Samen beslissen in het ziekenhuis bij een aneurysma in de buik

Online bijeenkomst

Groepsgesprek: Samen beslissen in het ziekenhuis bij een aneurysma in de buik

Heb jij zelf een aneurysma in de buik of in het verleden gehad en ben/word jij daarvoor behandeld in het ziekenhuis? Of ben je een naaste van iemand die een aneurysma in de buik heeft (gehad)?

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen

Harteraad en de partijen van het landelijk programma Uitkomstgerichte zorg (bekijk de animatiefilm onderaan de pagina) zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe ben jij met jouw zorgverlener(s) tot een passend behandelplan gekomen? Ook horen we graag welke keuzes jij en jouw zorgverlener hebben moeten maken. En we zijn benieuwd welke informatie voor jou belangrijk was bij het maken van keuzes voor jouw behandeling(en). Dit horen we graag in een online groepsgesprek.

Wij vinden het belangrijk dat de patiënt en zijn/haar naasten en de zorgverlener gezamenlijk beslissen wat de beste behandeling is. Daarvoor is het van belang te weten welke verschillende behandelopties er zijn en wat iedere optie betekent voor de patiënt in zijn/haar situatie. Met de resultaten van dit groepsgesprek kunnen we ervoor zorgen dat de juiste informatie beschikbaar komt, zodat de patiënt en de zorgverlener gezamenlijk tot de beste behandeling komen voor de patiënt in zijn/haar specifieke situatie.

Online groepsgesprek

Het groepsgesprek vindt plaats via Zoom. Hiervoor hoef je geen account te hebben. Bij deelname krijg je hier meer informatie over. Als er meer aanmeldingen zijn dan nodig, dan maken we een selectie. Hiervan word je op de hoogte gehouden.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail aan beleidsadviseur Annemarie Auwerda

Meld je hier aan voor het groepsgesprek: Samen beslissen in het ziekenhuis bij een aneurysma in de buik

  • We gebruiken je e-mailadres om je een bevestiging te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
datum:
do 23 sep 2021
tijd:
18:00
eindtijd:
20:00
plaats:
Thuis online
prijs:
€gratis, wel aanmelden

Krijg betrouwbare informatie in je mailbox