• Home
  • Agenda
  • Hart&Vaatcafé: Carotis (vernauwing van de halsslagader)

Hart&Vaatcafé: Carotis (vernauwing van de halsslagader)

Harteraad organiseert met het Albert Schweitzer ziekenhuis een boeiende avond over carotisproblematiek, oftewel aandoeningen aan de halsslagader. Door slagaderverkalking ontstaan er vernauwingen en is soms radiologische of chirurgische behandeling nodig om een TIA of beroerte te voorkomen. Spreker is vaatchirurg dr. M.A. Lijkwan van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Programma:

19.00-19.30 uur: Inloop
19.30-19.40 uur: Opening en introductie
19.40-20.30 uur: Presentatie en stellen van vragen
20.30-20.45 uur: Pauze
20.45-21.25 uur: Lotgenotencontact*
21.30 uur: Sluiting

*In kleine groepjes ga je in gesprek met mede-patiënten en hun naasten, onder begeleiding van een deskundig gespreksleider. Dit kan een vaatchirurg (in opleiding) zijn, een verpleegkundig specialist (in opleiding) of een verpleegkundige van de afdeling vaatchirurgie of een begeleider vanuit de Harteraad.

Het Hart&Vaatcafé is dé ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatiënten. De Hart&Vaatcafés worden georganiseerd door Harteraad in samenwerking met het ziekenhuis. In het Hart & Vaatcafé geven specialisten actuele informatie, ontmoet je andere patiënten en hun familie en bespreek je ervaringen en tips met elkaar. Bij ieder Hart&Vaatcafé staat een thema centraal.

datum:
ma 9 mrt 2020
tijd:
19:30
eindtijd:
21:30
locatie:
Albert Schweitzer ziekenhuis, Albert Schweitzerplaats 25
plaats:
Dordrecht
prijs:
gratis, wel aanmelden in verband met het beperkte aantal zitplaatsen
Aanmelden

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief