• Home
  • Agenda
  • Hart&Long Trefpunt Ede: Hoe kan ik werken aan mijn eigen vitaliteit? GEANNULEERD

Hart&Long Trefpunt Ede: Hoe kan ik werken aan mijn eigen vitaliteit? GEANNULEERD

In verband met het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

Deze bijeenkomst zal op een later tijdstip weer doorgang vinden. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, dan kun je je ook opgeven voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je maandelijks actueel nieuws en activiteiten toegestuurd.

Harteraad en Longfonds openen op 19 maart 2020 in Ede een nieuwe ontmoetingsplek voor patiënten, hun omgeving én zorgverleners: het Hart & Long Trefpunt Ede.

Als hart-, vaat- en/of longpatiënt heb je veel aan je arts of de verpleegkundige. Maar wat je van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring. Dat kan voortaan bij Hart & Long Trefpunt Ede, de ontmoetingsplek die Harteraad en Longfonds organiseren voor patiënten, hun omgeving én zorgverleners in de Gelderse Vallei.

Het thema van dit eerste Hart&Long Trefpunt Ede is: Hoe kan ik werken aan mijn eigen vitaliteit? Er worden praktische tips en voorbeelden gegeven over verantwoord bewegen ‘uit en thuis’. Je kunt vragen stellen aan gastsprekers en ervaringsdeskundigen. En je kunt ook onderling met elkaar in gesprek. De bijeenkomst wordt geleid door een hart- en longfysiotherapeut, een ervaringsdeskundige longziekten én een ervaringsdeskundige hart- en vaatziekten. De bijeenkomst is voor hart-, vaat- en longpatiënten en hun naasten én zorgverleners.

Programma (onder voorbehoud)

13.30 uur: Zaal open, inloop met koffie/thee
14:00 uur: Feestelijke opening Trefpunt Ede en start programma
16:00 uur: Einde bijeenkomst

Locatie

Parkeren kan gratis in de directe omgeving van De Meerpaal en het centrum is rolstoeltoegankelijk. Deelname is gratis met koffie en thee.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is wenselijk in verband met het beperkt aantal plaatsen (50), op: edehartlong@longpunt.longfonds.nl of per telefoon: 0318 – 220 178 of  mobiel: 06-13991931. Bij over-inschrijving volgt plaatsing op een reservelijst.

datum:
do 19 mrt 2020
tijd:
13:30
eindtijd:
16:00
locatie:
Buurthuis De Meerpaal, Industrielaan 1
plaats:
Ede
prijs:
Gratis. Vooraf aanmelden is wenselijk in verband met beperkt aantal plaatsen (50).
Aanmelden