• Home
  • Agenda
  • In gesprek over jouw ervaring met atriumfibrilleren

Online bijeenkomst

In gesprek over jouw ervaring met atriumfibrilleren

Personen met atriumfibrilleren gezocht: deel jouw ervaring om andere personen met atriumfibrilleren te helpen!

Als je te horen krijgt van jouw huisarts of cardioloog dat je atriumfibrilleren hebt, terwijl je dat zelf niet door hebt, zal dat als een onaangename verrassing komen. Deze vorm van atriumfibrilleren noemt men asymptomatisch atriumfibrilleren. De komende jaren zal steeds meer aandacht besteed worden aan het opsporen van deze vorm van atriumfibrilleren. Maar hoe gaat zo’n gesprek? Je hebt geen klachten, de huisarts gaat met je in gesprek of, en met welke behandeling, gestart zal worden om erger te voorkomen.

Goed geïnformeerd keuzes maken

Harteraad wil mensen die dit herkennen en die dit mogelijk in de toekomst gaan meemaken, toerusten om op deze momenten goed geïnformeerd met de huisarts keuzes te maken en goede vragen te stellen. Zo is de kans groter dat je een behandeling krijgt die bij je past en die je dus beter kan volhouden.

Daarom zijn wij voor een groepsbijeenkomst op zoek naar personen (tussen 55 en 70 jaar) die minder dan vijf jaar geleden de diagnose atriumfibrilleren kregen en onder controle staan bij de huisarts. In dit gesprek luisteren wij graag naar jouw ervaringen met de zorg en de behandeling. Deze ervaringen gebruikt Harteraad om andere personen met atriumfibrilleren te ondersteunen en te informeren.

Wil je je ervaring delen? Graag! De online groepsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 8 september van 16.00 tot 18.00 uur. In de bijeenkomst is plaats voor 6-8 personen.

Online bijeenkomst

De groepsbijeenkomst vindt plaats via Zoom. Hiervoor hoef je geen account te hebben. Bij deelname krijg je hier meer informatie over. Als er meer aanmeldingen zijn dan nodig, dan maken we een selectie. Hiervan word je op de hoogte gehouden.

Meld je hier aan voor het Groepsgesprek opsporen atriumfibrilleren

  • We gebruiken je e-mailadres om je een bevestiging te sturen.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
datum:
wo 8 sep 2021
tijd:
16:00
eindtijd:
18:00
plaats:
Thuis online
prijs:
gratis, wel aanmelden

Krijg betrouwbare informatie in je mailbox