• Home
  • Agenda
  • Gezocht: mensen die moeite hebben om hun leefstijl te veranderen

Online bijeenkomst

Gezocht: mensen die moeite hebben om hun leefstijl te veranderen

Als je te horen krijgt, dat je (een verhoogd risico op het krijgen van) een hart- of vaataandoening hebt, wil je vaak gezonder gaan leven. Maar dat blijkt niet altijd even eenvoudig. Je wil graag een oplossing, die precies aansluit bij dat wat jij nodig hebt om je gedrag vol te houden. Dat begrijpen wij, maar hoe ziet zo’n oplossing er dan uit? Samen met ontwerpers (zoals productontwerpers en digitale makers) gaan we de uitdaging aan om de eerste stap te zetten naar de ontwikkeling van een ‘tool’ die aansluit op de persoonlijke behoeften van mensen. Daar hebben we jou bij nodig!

Doe je mee?

We zijn op zoek naar mensen die sinds kort (korter dan één jaar) een cardiovasculaire aandoening hebben of een verhoogd risico op een cardiovasculaire aandoening hebben. Het maakt niet uit of je leefstijlbegeleiding hebt ontvangen en welke opleiding je gedaan hebt.

Doe je mee? Geef je dan op via onderstaand formulier voor de bijeenkomst die wij organiseren op dinsdag 16 maart 2021 van 15.30 tot 17.30 uur via een beveiligde online Zoom omgeving. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan.

Aanmeldformulier

  • We gebruiken je e-mailadres om je een bevestiging te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
datum:
di 16 mrt 2021
tijd:
15:30
eindtijd:
17:30
plaats:
Thuis (online)