Bijscholing Harteraad Beweegcoach

Op vrijdag 26 november 2021 is er een bijscholing voor onze Harteraad beweegcoaches in het Tergooi Ziekenhuis, locatie Hilversum. De bijscholing is gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden die nodig zijn om stabiele, gerevalideerde hart- en vaatpatiënten te begeleiden bij bewegen en sporten, in groepsverband of individueel. Speciaal thema in november is dit keer hartfalen. Mensen met hartfalen kunnen veel baat hebben bij het beweegaanbod van onze Harteraad beweegpartners.

Sprekers tijdens deze bijscholing zijn een cardioloog, een hartfalenverpleegkundige, een fysiotherapeut hartrevalidatie en een diëtist. In de middag zullen we ook praktijkoefeningen doen.

Kosten

De kosten voor de bijscholing zijn € 100,- p.p. inclusief lesmateriaal, consumpties en lunch.
Annulering is alleen schriftelijk mogelijk. Bij annulering vóór twee weken voor de bijscholing kan restitutie van het bedrag plaatsvinden, met inhouding van € 20,00 administratiekosten. Binnen twee weken vóór de start van de bijscholing vindt geen restitutie plaats. Wel kan eventueel, na overleg met Harteraad, een vervanger aan de cursus deelnemen of in 2022 voor een andere cursusdag gekozen worden.
Indien er meerdere beweegcoaches van één beweegpartner deelnemen, dan ontvangt de tweede (en derde) deelnemer 25% korting.

Bewijs van deelname

Wanneer je deelname aan de cursus als voldoende wordt beoordeeld en je een geldig reanimatiebewijs hebt, ontvang je het bewijs van deelname ‘Bijscholing Harteraad beweegcoach’. 

Aanmelden

Meld je vóór 5 november 2021 aan via onderstaand formulier. De bijscholing kan doorgaan bij een minimum van 12 deelnemers.

datum:
vr 26 nov 2021
tijd:
9:30
eindtijd:
17:00
locatie:
Tergooi Ziekenhuis
plaats:
Hilversum
prijs:
€100,- p.p. inclusief lesmateriaal, consumpties en lunch

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief