Zo’n 10.000 tot 12.500 Nederlanders krijgen jaarlijks een longembolie. Harteraad komt op voor de belangen van al deze mensen, waaronder jij. Waar je ook tegenaan loopt, bij ons sta je er niet alleen voor.
Ervaringsverhalen van andere mensen met een longembolie
Eline was twintig toen ze door trombose in haar linkerbeen een longembolie kreeg. Door alles wat ze heeft meegemaakt, weet ze dat ze een vechter is. Hier lees je Elines verhaal.
Lotgenotencontact trombose en longembolie
Wil je graag ervaringen uitwisselen met mensen die begrijpen wat je doormaakt? Dat kan in onze Harteraad community voor mensen met trombose.
Webinar ‘Leven met medicijnen voor hart- en bloedvaten’
Als je een hart- of vaataandoening hebt, dan is de kans groot dat je medicijnen gebruikt. Dat kan even wennen zijn. Je moet er namelijk steeds aan denken. Wat als je het een keer vergeet, is dat erg? Of misschien heb je wel last van bijwerkingen. Hoe ga je hiermee om? Kortom: hoe richt je je leven in als je medicijnen gebruikt? Wat ook veel mensen niet weten is dat een apotheker veel voor je kan betekenen. Maar wat precies? In dit webinar geven twee Service Apothekers adviezen en tips. Bekijk het webinar ‘Leven met medicijnen voor hart- en bloedvaten’.
Webinar ‘gezonde voeding’
Als je een hart-, vaat- of nieraandoening of diabetes hebt, dan krijg je meestal ook meteen te maken met voedings- en leefstijladviezen. In dit webinar besteden we aandacht aan gezonde voeding en leefstijladvies voor mensen die te maken hebben met één of meerdere van bovengenoemde aandoeningen. Soms is voedingsadvies op maat van een gespecialiseerde diëtist nodig, maar er zijn ook heel veel adviezen die voor al deze aandoeningen waardevol zijn. Bekijk het webinar ‘gezonde voeding’.