Leven met een aneurysma

Jaarlijks krijgen veel mensen te maken met een aneurysma. Harteraad komt op voor de belangen van al deze mensen, ook voor die van jou. Waar je ook tegenaan loopt, bij ons sta je er niet alleen voor.

Ervaringsverhalen lezen

Cristiaan was 31 toen er een aneurysma bij hem werd ontdekt. Hij herkende de symptomen van zijn vader en handelde direct. Lees hier het ervaringsverhaal van Cristiaan.

Webinar terugkijken

Harteraad organiseert geregeld webinars voor mensen met hart- en vaataandoeningen. Dit zijn online bijeenkomsten van ongeveer een uur over specifieke onderwerpen. Kijk hier het webinar Inzichten en ontwikkelingen rond de aneurysma in de buik terug.

Deel je ervaring en help andere mensen met een hart- of vaataandoening

Samen kunnen we de zorg in Nederland nóg beter maken. En dat kunnen we niet alleen. Jij kan daarbij helpen door jouw ervaring te delen. Bijvoorbeeld over het contact met je arts, jouw ervaring met medicijnen of je mening over de zorg.

Harteraad deelt dit vervolgens met zorgprofessionals, onderzoekers, beleidsmakers en de politiek. Zo help je mee de kwaliteit van leven voor mensen met hart en vaataandoening te verbeteren. Schrijf je in voor het Harteraad panel

Lees ook:

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief