Leven met een aneurysma in de borst

Er zijn meer mensen in Nederland met een aneurysma in de borst. Sommige mensen sterven omdat het aneurysma scheurt. Harteraad komt op voor de belangen van mannen en vrouwen met een aneurysma in de borst. Want waar je ook tegenaan loopt, bij ons sta je er niet alleen voor.

Ervaringen lezen

In oktober 2020 zit Debby (58) thuis met een aneurysma in de borst en een sterk verzwakte hartklep. Ze moet dringend worden geopereerd, maar door corona staat ze in de wacht. ‘Mijn operatie kan theoretisch nog wel een weekje worden uitgesteld. Misschien zelfs twee, drie of vier. Maar ja, misschien ook niet …’ Lees hier het ervaringsverhaal van Debby met een aneurysma in haar borst.

Deel je ervaring en help andere mensen met een aneurysma

Samen kunnen we de zorg in Nederland nóg beter maken. En dat kunnen we niet alleen. Jij kan daarbij helpen door jouw ervaring te delen. Bijvoorbeeld over het contact met je arts, jouw ervaring met medicijnen of je mening over de zorg. Harteraad deelt dit vervolgens met zorgprofessionals, onderzoekers, beleidsmakers en de politiek. Zo help je mee de kwaliteit van leven voor mensen met hart en vaataandoening te verbeteren. Schrijf je in voor het Harteraad panel

Lees ook:

Meld je aan voor de Harteraad nieuwsbrief